În fiecare cameră ar trebui să fie un aer condiționat. Așa spun unii. Curios sau nu, încep să le dau dreptate. Sigur, trebuie luat foarte mult în calcul ce fel de locație este, ce pereți exteriori sunt, felul în care este realizată aerisirea.
Ați fi uimiți, dar aceste lucruri valorează foarte mult, pe termen mediu și lung. Fiabilitatea aparatelor de aer condiționat contează. Eu zic că trebuie să le îngrijim încă de la început.
În plus, ar fi bine să schimbăm periodic acele filtre. Spun lucrurile acestea pentru ca oamenii să înțeleagă că este obligatoriu să îl schimbe sau să îl curețe(în funcție de caz) după cum au ocazia.
Înainte de toate. Ce înseamnă BTU?
Pentru a nu mai relua discuția, vă invit aici să lecturați ce înseamnă BTU.
Iată 3 modele de aer condiționat de 9000 de BTU
Samsung AR12TXFYAWKNEU
- clasa A++
- 12000 BTU
- 46 dB
Daikin Perfera FTXM25N+RXM25N
- clasa A+++
- 9000 BTU
- 59 dB
Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A
- clasa A+++
- 12000 BTU
- 62 dB
Un aparat de 9000 de BTU l-aș lua pentru camere de maxim 20 de m. Este mai mult ca suficient și și-ar face treaba într-o formă economică fără prea mari probleme. Dacă vă gândiți să încălziți sau să răciți o altă cameră cu acest model de aparat s-ar putea să nu fi găsit cea mai bună variantă pentru voi. Nu cred că o să facă față cerințelor, după părerea mea.
Nu uita să citești și articolul general despre alegerea aerului condiționat.
Stefania a zis
Dacă mâine mi-aș lua un aer condiționat, momentan, nu mai e cazul că mi-am luat acum 2 ani cred că aș merge tot pe Gree. Avem modelul de mai sus și sunt tare mulțumită de el.
ion marian a zis
ma intereseaza un aparat de aier conditionat de 9000 pt o garsoniera de 34 m
Petruș a zis
Salut. Cam ce buget ai? Eu aș zice ceva cu invertor și cu minim A++